Back to All Events

DAKTENTEN OUTLET SALE


  • Daktenten.com 20 Roosberg Landen, Vlaams Gewest, 3400 Belgium (map)

Van vrijdag 17 tot en met maandag 20 november organiseert Daktenten.com een outlet sale in zijn thuisbasis te Landen. Zowel nieuwe als licht gebruikte daktenten zullen er met grote kortingen aangeboden worden, dus sla je slag en bereid je alvast voor op volgend jaar!

Voor de meeste daktenten-gebruikers loopt het seizoen stilaan ten einde, maar dat betekent niet dat er geen deals meer te scoren vallen – integendeel zelfs. Op vrijdag 17, zaterdag 18, zondag 19 en maandag 20 november organiseert Daktenten.com een outlet sale in zijn magazijnen te Landen met de grootste kortingen van het lopende jaar.

TOT -30% OP NIEUWE DAKTENTEN
TOT -40% OP LICHT GEBRUIKTE EXEMPLAREN

Verwacht je aan een brede selectie afgeprijsde modellen van de topmerken Autohome, Thule, Roofnest, Eezi-Awn en Frontrunner. De nieuwe daktenten zitten nog in hun originele verpakking, de licht gebruikte zijn gereinigd en volledig nagekeken door ons professioneel atelier. Die exemplaren zullen ook allemaal uitgestald worden om hun quasi-nieuwstaat transparant te illustreren.
Afhankelijk van de drukte tijdens de outlet-dagen kunnen de gekochte daktenten meteen gemonteerd worden. Zoniet bieden we u op een later tijdstip graag een geschikt montagemoment aan. Het Daktenten-team staat het hele verlengde weekend ter
beschikking om tekst en uitleg te geven bij de aangeboden outlet-modellen, telkens van 10u tot 16u.

Met avontuurlijk groeten,
Daktenten.com


Earlier Event: March 26
Dag van de Daktent 2023
Later Event: March 17
Dag van de daktent 2024