Back to All Events

Thule Experience Day

  • Daktenten.com Roosberg 20 3400 Landen Belgium (map)

Op zaterdag 14 mei houdt de Thule-karavaan halt bij Daktenten.com in Landen. Iedereen is die dag welkom van 10 tot 17 uur voor demo’s, leuke acties en natuurlijk ook een hapje en een drankje in onze outdoor-lounge!


Niet getreurd als je onze opendeurdag einde maart gemist hebt. Enerzijds kan je de beelden van onze Dag van de Daktent altijd nog op onze website (her)bekijken, maar anderzijds staat er meteen een nieuwe afspraak op de Daktenten-agenda: de Thule Experience Day!

Gratis Duffeltas

Verwacht je aan een dag vol demo’s door de Thule-specialisten die een breed gamma aan outdoorproducten zullen etaleren, natuurlijk met focus op de daktenten van het Zweedse kwaliteitsmerk. Wie een Thule-daktent koopt, kan rekenen op een gratis installatie door de professionals van Daktenten.com, aangevuld met een gratis Chasm 40L-reistas. Voor alle andere bezoekers voorziet Thule een goodiebag vol met leuke spullen.



Aftrap van de zomer

De Thule Experience Day symboliseert meteen ook de terugkeer naar het oude normaal bij Daktenten.com. Tijdens de pandemie waren we genoodzaakt om ’s zaterdags louter op afspraak te werken, maar dat principe vervalt per direct. Betekent dat iedereen op zaterdags van 10u tot 16u vrijblijvend en zonder afspraak welkom is bij Daktenten.com te 3400 Landen, in de Roosberg 20. De koffie staat er altijd warm en de frisdrank koud, dus wees welkom!

Earlier Event: March 27
Dag van de daktent 2022
Later Event: December 11
Kerstmarkt